Audio Harmony

Όροι Χρήσης

Ο Ιστοτόπος “www.audioharmony.gr” είναι ηλεκτρονικό κατάστημα που αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία του φυσικού καταστήματος αντιπροσώπευσης και διανομής οπτικοακουστικών συσκευών και λοιπών συσκευών υψηλής τεχνολογίας, AUDIO HARMONY by RADIOBRAIN IKE  με (ΑΦΜ:800734532, ΔΟΥ: ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ), που εδρεύει στην  οδό ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ 21, ΤΚ 13562, στην περιοχή ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΝΑΚΑΣΑ, ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ  και απαντά στον τηλ. αριθμό +30.210.810.1800 & στο εμαιλ info@radiobrain.gr
Η παρούσα ιστοσελίδα καθώς και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και η ασφάλεια των συναλλαγών σας διέπονται από τους παρόντες και λοιπούς όρους χρήσης, τους οποίους θεωρούμε ότι έχετε διαβάσει και αποδεχθεί πριν από την πλοήγηση σας στο “audioharmony.gr” και την πραγματοποίηση των αγορών σας.  Η πλοήγησή σας στο “www.audioharmony.gr” καθώς και η πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής ή επικοινωνίας με το κατάστημα μας σημαίνει την ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης από εσάς.
Το κατάστημα μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανανεώσει ή αναβαθμίσει οποτεδήποτε και οποιοδήποτε όρο χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση / ενημέρωση:

 • α) μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων χρήσης,
 • β) μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου του “www.audioharmony.gr”
 • γ) μέρος ή το σύνολο της εξωτερικής εμφάνισης (interface), της δομής ή της σύνθεσης (configuration) του “www.audioharmony.gr” καθώς και των τεχνικών του προδιαγραφών και
 • δ) να ματαιώσει, να αναστείλει ή να τερματίσει τη λειτουργία του “www.audioharmony.gr”

Ο χρήστης/καταναλωτής/επισκέπτης/μέλος του www.audioharmony.gr αναγνωρίζει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλα τα ανωτέρω με μόνη την πλοήγηση ή/και χρήση των υπηρεσιών του “www.audioharmony.gr”

Πνευματικά Δικαιώματα.

Στο site περιλαμβάνεται φωτογραφικό υλικό, λογότυπα, δημοσιεύσεις  και άλλο περιεχόμενο που ανήκει στην AUDIO HARMONY by RADIOBRAIN IKE  αλλά και στους Προμηθευτές της & Συνεργάτες της, κατά περίπτωση, και προστατεύεται από το Νόμο. Όλα τα περιεχόμενα του site είναι πνευματικής ιδιοκτησία της «RADIOBRAIN IKE» και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρείας. Η εμφάνισή του περιεχομένου στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Όρια Ευθύνης.

Χρησιμοποιώντας το site, συμφωνείτε απόλυτα και ανεπιφύλακτα ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη. Το “www.audioharmony.gr” κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές, παραλείψεις,  λάθη ή αστοχίες. Οποιαδήποτε αναφορά ή και link σε άλλο site, παρέχεται για την διευκόλυνσή σας και δεν ευθυνόμαστε για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται (διαφήμιση ή πώληση) στα site αυτά. Οι φωτογραφίες και οι τεχνικές προδιαγραφές των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορούν να τροποποιηθούν, ανανεωθούν η να βελτιωθούν  οποτεδήποτε χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση / ενημέρωση / δέσμευση.

Παραγγελία προϊόντων και προστασία καταναλωτή.

Προϋποθέσεις έγκυρης παραγγελίας

Ο επισκέπτης του διαδικτυακού τόπου έχει τη δυνατότητα να συνάψει έγκυρη παραγγελία εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός σύμφωνα με τον Ελληνικό Αστικό Κώδικα, ήτοι εφόσον έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας του και δεν τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς την σύναψη σύμβασης πώλησης.  Η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα. Παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιηθούν και από εκπροσώπους η κατάλληλα εξουσιοδοτημένα στελέχη νομικών προσώπων.

Η πραγματοποίηση παραγγελίας προϋποθέτει:

 • α) την συμπλήρωση σχετικής φόρμας με την παράθεση των απαραίτητων στοιχείων για την σύναψη της σύμβασης πώλησης με τα σωστά στοιχεία. Εάν ο χρήστης τοποθετήσει λάθος στοιχεία διεύθυνσης ή επικοινωνίας τότε το site δεν φέρει καμία εκπλήρωση για την μη εκπλήρωση της παραγγελίας του.
 • β) Την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της σύμβασης πώλησης, όσον αφορά το πωλούμενο είδος, την ποσότητα, το τίμημα συμπεριλαμβανομένων φόρων και λοιπών δαπανών, τον τρόπο διεκπεραίωσης της συναλλαγής, τον χρόνο και τον τόπο ταχυ-μεταφορικής / φορτωτικής παράδοσης της παροχής,
 • γ) την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης, οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καταρτιζόμενης σύμβασης. Η αποδοχή των παραπάνω συντελείται με την ηλεκτρονική επιλογή “Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης” που δίνεται στον ενδιαφερόμενο από τον διαδικτυακό τόπο.

Η πραγματοποίηση παραγγελίας αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως, εφαρμοζομένου του σχετικού νομοθετικού πλαισίου (άρθρο 4 Ν.2251/1994, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει). Ο καταναλωτής μέσω του διαδικτυακού τόπου ενημερώνεται από την εταιρεία πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του, πριν τη συμπλήρωση και υποβολή της σχετικής φόρμας για:

 • α) Την ταυτότητα και τη διεύθυνση του προμηθευτή.
 • β) Τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του αγαθού.
 • γ) Την τιμή, την ποσότητα και τις δαπάνες μεταφοράς, καθώς και το φόρο προστιθέμενης αξίας, εφόσον δεν περιλαμβάνεται στην τιμή.
 • δ) Τον τρόπο πληρωμής, παράδοσης και εκτέλεσης.
 • ε) Τη διάρκεια ισχύος της προσφοράς ή της τιμής.
 • στ) το δικαίωμα υπαναχώρησης.
  *** και τους ειδικους ορους, οπως ισχυουν και ως αναγραφονται στην Αγγλική στο τελος της παρουσας σελιδας.

Η “www.audioharmony.gr” έχει το δικαίωμα να μην εκτελέσει κάποια παραγγελία εάν το προϊόν βρίσκετε εκτός διαθεσιμότητας ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, αφού πρώτα ενημερώσει τον αγοραστή μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες. Το κόστος μεταφοράς ενδέχεται να αλλάξει.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ.

H Ιστοσελίδα “www.audioharmony.gr” χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, το όνομα και η διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

ΤΙΜΕΣ, ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.

Στις τιμές που αναγράφονται κάτω από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%), ενώ το “www.audioharmony.gr” επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Μπορεί να υπάρχουν μικρές διαφορές στην εμφάνιση των χρωμάτων των προϊόντων στο site από την πραγματικότητα. Για αυτό τον λόγο υπάρχει πολύ και επιλεγμένο φωτογραφικό υλικό για να περιορίσουμε στο ελάχιστο ανακρίβειες στα χρώματα και την περιγραφή, χωρις ωστοσο να μπορουμε να εγγυηθουμε την ταυτιση με τα εικονιζομενα στις φωτογραφιες.

Sales Terms / Οροι Πωλήσεων

Price for speakers and speaker cables are per pair, except when is declared per unit. All other items price is per piece, except in bulk cables, which is per meter and interconnect analog cables which is per pair. Prices for some acoustic panels is usually per pair or set. (set of three, four, six, etc pieces)

Manufacturer’s Warranty is two years for all new items within EU, one year in other areas, except otherwise noted, covering production faults, not misuse by end user, i.e or due to thermal shocks, electricity power spikes or short circuit, water leakage, spill over, etc. Used items are covered for six months by the seller / dealer. All related shipping costs are owner’s / buyer’s responsibility and will be charged accordingly. A DOA (Dead On Arrival) should be declared on seven days after delivery and should be covered under and in accordance the warranty terms above and below, unless it is due to courier’s responsibility / fault and thus is covered under insurance.

Warranty claims will be validated checked in person or through video meeting by seller’s authorized personnel.

Seller can repair or exchange or replace malfunctioned product under warranty at his discretion

Shipping costs to and from repair and seller’s / dealer’s facilities and from and to the buyer’s place are buyer’s / owner’s responsibility.

Products travel/shipped insured on behalf and at cost on customer’s / buyer’s responsibility.

Please allow 3 – 5 business days for dispatching after payment has been cleared. Delivery times are tentative and further delays could occur especially during high sales seasons and holiday periods. More over due to the pandemic supply chains disruptions and shipping backlogs, delays could be substantial bigger than usual.

Orders cannot be canceled once a deposit has been made and order forwarded to the manufacturer. Buyer’s online purchase regret only accepted within fourteen days after sale / delivery only for new products in stock in our warehouse, provided that product will be returned unopened and at buyer’s expenses. A RAN (Return Authorization Number) is required and will be provided in just cause from the seller and returned funds in this case do not cover shipping costs from manufacturer’s site and forwarding shipping costs to the end user / customer/ buyer as well as return costs. Used, demo, special discounted items, custom orders, build by order and back-orders are not covered and no refunds will be made, no returns accepted.

Shipped products packaging need to be thoroughly examined for any outside damage and make the corresponding remarks, if any, on the delivery note or even rejecting delivery depending on the damage / problems, informing us immediately. By accepting delivery without any reservation buyer declares his unconditional shipped product acceptance and voids any right to dispute for wrong delivery in case of a product transportation damage or DOA.

All sales on special discounts – offers – custom orders in new / used / demo products or special orders, back-orders and built to order equipment are final. No Returns accepted, Refunds provided.

For any not “friendly” resolved claims / disputes, responsible jurisdiction is the courts in the Attica region, Greece .

Audio Harmony is a trademark of RADIOBRAIN IKE VAT # EL800734532